Sultanlara Layık Bir Yatak Odasında Huzuru Yakalamak

‘’Mükemmel mobilya, birlikte aynı ortamdan olmak istediğiniz mobilyadır!’’ duygusu ile yola çıktığımız bu süreçte ürettiğimiz her mobilya ile kullanıcıların hayallerine ortak olduğumuzun bilincindeyiz. Bunun içindir ki; Asortie Mobilya olarak amacımız, mekanı mükemmel şekilde tasarlamak ve kullanıcıya mutluluk kazandıracak tasarımlara hayat vermektir.

Gelişen teknolojik alt yapılar sayesinde yeniliklere açık şeklide mobilya sektörünün aranan markaları arasında olma yolunda emin adımlarla yürümekteyiz. Hayal ettiğiniz mobilyaları bir kalıba sıkıştırmak yerine, özellikle sizin hayallerinizi geliştirerek en mükemmel mobilyayı sizlere sunmayı görev bilmekteyiz.
Ürünlerimizin tamamı el emeğiyle tamamen doğal ahşaptan üretilmektedir. Klasik yatak odası modellerimizi üretirken fabrikasyon motiflerden ve polyester ve benzeri malzemelerden kaçınıyoruz. Oymalı ve altın varaklı klasik yatak odaları ile yaşam alanlarınızda saray ihtişamı yaşamanızı istiyoruz.
Sadece ev mobilyası değil ihtiyacınız olan her alanda sizler için en mükemmel klasik yatak odaları üretiyor ve yatak odası dekorasyon çözümlerini sunuyoruz. Otel, hastane, residence gibi birçok alanda dünya genelinde yaptığımız projelerle sizlerin beğeninin kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

İstenilen ölçülerde ürettiğimiz klasik yatak odası modellerimiz ile küçük alanlar içinde şık ve konforlu ürünlere sahip olabilirsiniz. Zengin kumaş seçeceği ile tarzınız olan rengi dilediğiniz mobilya modelimizde kullanabilirsiniz.

Tüm mobilya ve dekorasyon ihtiyaclarınız için, alanında uzman mimar kadromuzdan destek alabilir, siparişten önce mobilyanızı 3 boyutlu olarak projelendirebilirsiniz.
Asortie Mobilya olarak dünyanın her yerine anahtar teslim gönderilerimiz mevcuttur. Avrupa, Orta Asya, Afrika ve Orta Doğu ülkelerinin bir çocuğuna ürün teslimi ve montaj hizmetimiz mevcuttur. Satış sonrası yaşabileceğiniz problemlerde her zaman yanınızda olduğumuzuda belirtelim.

Yılın 365 günü açık olan Masko Mobilya Kenti 4B Blokta bulunan 1350 metrekare showroomumuzda başka yerlerde arayıp ta bulamadığınız birçok model ile sizleri misafir etmekten mutluluk duyarız.

Ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için www.asortie.com adresini inceleyebilir, [email protected] adresinden bizlere isteklerinizi bildirebilirsiniz.